Lite snabbare. Lite smartare.

Ditt digitaltryckeri

I en värld där allt hela tiden förändras och snurrar fortare, gäller det att vara lite smartare för att lyckas. När allt blir större och längre bort, tror vi på att vara nära, personliga och snabba. Det har fungerat ända sedan tryckeriet grundades för 120 år sedan.
Hållbara, smarta lösningar
Vi som arbetar på Berndtssons finns till för dig och dina trycksaksbehov. Vi hjälper dig att hitta hållbara och smarta lösningar som skapar bättre effekt genom att nytta av den senaste tekniken. Under åren har vi skaffat oss massor av kunskap och erfarenhet. Den vill vi naturligtvis att du ska ha nytta av. Berätta för oss vilka behov du har så lovar vi att se till att du får den bästa tänkbara lösningen.
Utveckling i 120 år
För att möta nya behov och ta vara på nya möjligheter utvecklar vi hela tiden vår moderna produktionsanläggning. Hos oss hittar du en komplett kedja med kraftfull digital tryckproduktion, efterbehandling och distributionstjänster.
Vi vill vara med där det händer
Under våra 120 år som jämtländskt tryckeri har vi lärt oss något viktigt. För att skapa ett aktivt näringsliv och en region med livskraft måste vi och andra företag satsa och stötta där vi kan.
För vår del handlar det om att bidra med kompetens och partnerskap som ökar möjligheten för t.ex. världscupen i skidskytte, Åre Business forum m.fl. att nå ut med marknadsföring. Förutom att vi får vara med och bidra till regionens utveckling, skapar det också glädje och stolthet hos oss som jobbar på Berndtssons.

Vårt mål har alltid varit att vara den bästa lokala leverantören när det gäller trycksaker.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med en offert till din trycksak så kan du kontakta oss här: